Beoordelingen

7,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,5
Comfort
7,3
Locatie accommodatie
7,8
Faciliteiten
7,4
Personeel
8,8
Waar voor uw geld
8,1

Beoordelingen

    Kees
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    1 mei 2018
    Afspraken over het eten gingen niet goed
    Mooie stille plek
    Christian
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    11 maart 2018

    Leuke ervaring, niet super schoon.

    Sanitair. Toiletpot los. Douchecabine kraan niet geweldig.
    Lekker foute B & B. Leuke kleuren en thema ' s. Sanitair matig en inrichting erg stof gevoelig. Personeel/ eigenaar zeer vriendelijk. Uitsluitend Franstalig .
    Annemieke
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    28 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Merel
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    25 februari 2018

    Prima voor een overnachting op doorreis, zou de volgende keer weer kiezen voor Maison Bleue

    Kamers grappig
    nl

    Beoordelingsscore

    5,0
    28 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Cornelia
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    21 september 2017

    Prachtig gelegen nostalgisch huis.

    Mooi , gelegen nostalgisch huis. Vriendelijk ontvangst. Grappige, thema-kamers met knipoog.
    Regine
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    12 september 2017
    leuk en apart sfeertje, heerlijk zwembad!!
    Stefan
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    7 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hubert
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    31 augustus 2017

    Deze B&B verrast door de inrichting maar stelt teleur door de matige badkamer en slecht wifi

    Toilet is door middel van een doek afgescheiden van de kamer. Afvoer (sanibroyeur) maakt een hels kabaal. Douche geeft een mager straaltje water Matig wifi in slechts een klein gedeelte van het huis De gastheer is een vriendelijke, discrete man. Hij stuurde ons bij aankomst om 15.00 U. echter wel weg. We mochten pas om 17.00 u inchecken (dit staat overigens wel duidelijk aangegeven op de website)
    Fijn zwembad in een sprookjesachtige tuin Balkon bij de kamer Zwemstrand (10 km) met prima bar/restaurant
    Linda
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    25 augustus 2017

    Villa kakelbont , maar best gezellig

    Geen eigen toilet en douche terwijl in de beschrijving duidelijk vermeld staar dat iedere kamer eigen sanitaire voorzieningen heeft . Ontbijt was typisch Frans , alleen zoet beleg .
    Zwembad , kamer was gezellig .
    Guido
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    24 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    C en W
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    23 augustus 2017

    Kort maar krachtig

    De wifi werkte niet. En de kamer was erg stoffig. Dit komt door de vele accessoires die de boel opleuken. Met een stofallergie is dit niet zo handig. Dit wisten we niet vooraf. Het was geen onoverkomelijk probleem.
    De sfeer van het huis. Totaal anders dan alles waar we tot nu toe geweest zijn.
    E.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    23 augustus 2017

    Heerlijke plek!

    Een erg stijle, smalle, open trap naar de kamers. Minder schikt voor reizigers die slechter ter been zijn. En ook lastig voor honden.
    Mooie kamer, prachtig uitzicht, knusse tuin met lekker zwembad.
    BRIONY
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    25 april 2018

    A very comfortable, clean hotel never to be forgotten for the eccentric decorating.

    The wifi was a bit lacking but for 1 night it wasn't really an issue and it meant we talked to each other rather than gaze at a screen
    We will certainly never forget our stay in this hotel. To say the hotel is quirky is an understatement. The unique styling has meant we have been talking about this place for the weeks following our stay. Each room is decorated differently so it is a little like a whirlwind international tour.
    gb

    Beoordelingsscore

    6,7
    1 januari 2018

    My stay

    Advertised jacuzzi but failed yo mention it was not in use at time of booking. The jacuzzi was principal reason for booking the hotel in a remote area. Very poor WiFi.
    Breakfast was good! Rooms had interesting themes!
    Jael
    ch

    Beoordelingsscore

    9,2
    15 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ingrid
    mt

    Beoordelingsscore

    9,6
    25 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jason
    gb

    Beoordelingsscore

    5,8
    2 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Angela
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    28 augustus 2017

    Only had one night and arrived quite late - would have liked to stay much longer!

    Nothing, really. Parking was roadside, but it was a tiny rural road, up away from the main traffic, very quiet. No evening meal - but a restaurant just down by the main road - walkable.
    A delightfully quirky little back-packer kind of establishment - heavily influenced by Africa and South East Asia. Our room was " Safari" - and it certainly was! Lovely balcony overlooking the pool which was illuminated in the evening. Our terrier loved it. Good French breakfast - fabulous hot chocolate. Casual and friendly. Rural setting.
    Mattias
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    23 augustus 2017

    Cool place if you like unusual hotel environment. Super cool staff.

Beoordelingen worden geladen